Witte kentekenplaat

Op zoek naar een witte kentekenplaat? Deze bestel je snel en gemakkelijk bij Auto over de Grens. Je betaalt slechts €19,95 en geen verzendkosten.

Een witte kentekenplaat moet voorzien zijn van hetzelfde kenteken als het trekkende voertuig. Daarnaast mag de aanhanger of caravan niet zwaarder zijn dan 750 kg. Houd er rekening mee dat dit het gewicht inclusief belading is.

Voorwerpen die het zicht op een kentekenplaat ontnemen (zoals bijvoorbeeld een fietsdrager), moeten ook een witte kentekenplaat hebben.

Onze witte kentekenplaten zijn van hoogwaardige kwaliteit, wij gebruiken dezelfde perstechniek als de RDW. Deze techniek wordt ook gebruikt voor de officiële erkende kentekenplaat. Wil je in plaats van de staande persdruk letters liever luxe opleg letters? Dat is geen probleem! Voor €5,00 extra heb je een mooie luxe kentekenplaat. Tip: het is ook mogelijk om een kentekenplaat te bestellen met eigen tekst, zoals een naam. Dit kan met maximaal 8 tekens.

Bestel nu en dan versturen we de witte kentekenplaat binnen drie werkdagen naar je toe. Let op: geen levering op maandag.

Wissen
*
Artikelnummer: N/B Categorie:

19,9524,95

 • Hoeveel tekens kunnen er maximaal op een kentekenplaat gedrukt worden?

  Er kunnen maximaal 8 tekens (inclusief spaties) op een kentekenplaat gedrukt worden.

 • Hoe komt de tekst op de kentekenplaat te staan?

  De tekst wordt netjes uitgelijnd. Links en rechts van de tekst blijft er zodoende evenveel ruimte over. Bij het vervaardigen van onze witte platen maken wij van dezelfde pers techniek gebruik als dat er gebruikt wordt voor het maken van de officiële RDW erkende kentekenplaat. Bij het gebruik van maximaal 8 tekens op witte kentekenplaat gebruiken wij hetzelfde lettertype als dat er gebruikt wordt bij de totstandkoming van een officiële RDW kentekenplaat ook wel bekend als gele kentekenplaat.

 • Wanneer wordt de bestelling verstuurd?

  Bij bestelling en betaling op werkdagen voor 13.00 uur, wordt de witte kentekenplaat nog dezelfde dag via PostNL verzonden. Voor de doorlooptijd van het bezorgen van de witte kentekenplaat zijn we afhankelijk van PostNL. Dit kan daardoor enkele dagen duren.

 • Zijn de letters overeenkomstig de normale tekens op een kentekenplaat?

  De letters en cijfers die we gebruiken zijn dezelfde als op de normale kentekenplaten.

 • Zijn de letters op de kentekenplaat hoofdletters of kleine letters?

  De letters die op de kentekenplaat worden gedrukt zijn allemaal hoofdletters.

 • Kan mijn bestelling ook op een postbusadres afgeleverd worden?

  Wij kunnen helaas geen pakketten afleveren bij een postbus.

 • Worden mijn adresgegevens aan derden verstrekt?

  Nee, wij stellen hoge eisen aan uw privacy.

Bekijk alle FAQ's